Spuiten

Spuitwerk volgens Adco

Adco autoschade verricht naast het spuiten ten behoeve van het onzichtbaar repareren van autoschade ook spuitwerk met het doel van omkleuren. U kunt dus ook bij ons terecht voor het spuitwerk aan uw restauratieproject van een oldtimer of gewoon om een auto nieuw leven in te blazen met nieuwe glans. Kort gesteld kunt u met al uw spuitwerk bij ons terecht.

Bij Adco autoschade maken wij enkel gebruik van hoogwaardige RM-lakken. Door het gebruik van deze kwaliteitslak blijft de waarde van uw voertuig hoger en het is het eindresultaat na het spuiten net zo goed als toen uw auto voor het eerst van de fabrieksband rolde. De mengverhouding van de door ons gebruikte autolak wordt computergestuurd berekend via een online verbinding met de verffabrikant. Voorgaande zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen in kleur- en lakkwaliteit en kunnen we de kleuraccuratesse garanderen. De hoge mate van professionaliteit en ervaring met het spuiten, geven ons net dat streepje voor op de concurrentie. Verder vind ook de grote zorgvuldigheid waarmee wij onze overdruk-spuitcabine, de filters en de verlichting schoon houden zijn weg in het eindresultaat.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot het spuiten of een van de andere diensten die wij verlenen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u namelijk graag te woord. Onze contactgegevens treft u onder aan elke pagina, maar u kunt ook gebruik maken van ons contactformulier op onze contactpagina.